ENGAGERA DIG

Hjälp oss att hjälpa andra

Det finns många sätt som du kan engagera dig på. Allt från att skänka en gåva till att bli volontär eller fadder. Ni kanske är ett företag som vill ingå ett samarbete eller vill bli månadsgivare. All vi hjälp vi kan få hjälper oss att hjälpa andra!

Bli volontär

Vill du engagera dig, stötta och vara en del av det samhälle vi tror på så är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Vi söker ständigt volontärer som vill vara med och driva våra verksamheter framåt. Det kan gälla allt från vara siminstruktör till läxhjälpare.

Mejla info@efstockholm.se så hör vi av oss.

Stöd oss

Det finns många sätt som du kan engagera dig på. Allt från att skänka en gåva till att bli volontär i någon av våra verksamheter. Arbetar du i ett företag som vill ingå ett samarbete eller stödja oss ekonomiskt? All hjälp vi kan få hjälper oss att hjälpa andra!

EFS swish-nummer: 123 220 36 69

EFS bangiro-nummer: 766116-8

Samarbeten

Vill du bidra till att tillsammans med oss skapa nya möjligheter för unga som är nya i Sverige? Tillsammans bygger vi självsäkra och trygga unga som är redo att ta sig an nya utmaningar. Har du ideér eller funderingar på hur vi kan samverka?

Kontakta:
Amanda Malmborg
Projektledare 
amanda.malmborg@efstockholm.se